Απασχόληση @ Μελίσσια

Περιγραφή

Δύο καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί, μια καθηγήτρια μουσικής και ένας καθηγητής φυσικής αγωγής, ένωσαν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το Playmobob.

Το Playmobob αποτελεί ένα χώρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολικής ηλικίας που μέσα από δραστηριότητες (μουσική, μουσικοκινητική, γυμναστική, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι) στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

Οι δύο λειτουργοί του μέσα από μακρόχρονη διδακτική εμπειρία στους αντίστοιχους τομείς και σε διάφορες δομές, σε σχολεία, ωδεία, αθλητικές ομάδες, και με γνώμονα πάντα το παιδί δημιούργησαν ένα περιβάλλον όπου το κάθε παιδί αποκτά τη δυνατότητα να ανακαλύψει και να καλλιεργήσει τις κλίσεις και τα ταλέντα του.

Βασικός άξονας του Playmobob είναι η εμπεριστατωμένη γνώση κάθε αντικειμένου καθώς και ο καθορισμός στόχων ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν ήδη από την προσχολική ηλικία τα απαραίτητα εφόδια για τη μετέπειτα ζωή τους.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, αγαπητοί γονείς και παιδιά, για να παίξουμε, να δημιουργήσουμε, να εξελιχθούμε και να εκπαιδευτούμε  όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα:
-
Τρίτη:
-
Τετάρτη:
-
Πέμπτη:
-
Παρασκευή:
-
Σάββατο:
-
Κυριακή:
-

Πληροφορίες

Είσοδος:
?

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Λ. Πηγής 44
Τηλέφωνο:
2110124721
Κινητό:
-
Email:
-
Ιστοσελίδα:

Φωτογραφίες

Επίσης στην ίδια περιοχή...

Parachute

Παιδότοπος @ Μελίσσια

Happy Land

Παιδότοπος @ Μελίσσια