Απασχόληση @ Περιστέρι

Περιγραφή

Η ιδέα και η δημιουργία ενός πολυχώρου τέχνης για παιδιά πραγματοποιήθηκε και σχεδιάστηκε, έπειτα από επαγγελματική εμπειρία και αναζήτηση τρόπων προσέγγισης της γνώσης και της ανάπτυξης ικανοτήτων, στάσεων και δεξιοτήτων των παιδιών.
Σκοπός ενός τέτοιου πολυχώρου είναι η παροχή ενός οργανωμένου και ασφαλούς περιβάλλοντος μάθησης, στο οποίο τα παιδιά μπορούν να διερευνήσουν τον χώρο μέσω του παιχνιδιού, να πειραματιστούν, να αντιμετωπίσουν προβλήματα και να προσπαθήσουν να τα επιλύσουν, να συνεργαστούν αλληλεπιδρώντας με άλλα μικρότερα ή μεγαλύτερα παιδιά ή με ενηλίκους.

Ο πολυχώρος τέχνης “Play and Action” ξεκινά τη λειτουργία του από τον Δεκέμβριο του 2014, έχοντας σχεδιάσει ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων, λαμβάνοντας υπόψη τα ενδιαφέροντα των παιδιών και τις κοινωνικές τους εμπειρίες, με στόχο την θετική αξιοποίηση αυτών για περαιτέρω επεξεργασία.
Το “Play and Action” ως ελληνοαγγλικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας απευθύνεται σε παιδιά 3 έως 8 ετών και τους γονείς τους, έχοντας στη διάθεσή τους απαραίτητα εργαλεία για την ολόπλευρη (σωματική, συναισθηματική, νοητική και κοινωνική) ανάπτυξή τους.
Θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στο χώρο μας, διαλέγοντας εσείς το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του παιδιού σας και έχοντας επαφή με έμπειρους συνεργάτες μας, όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα:
-
Τρίτη:
-
Τετάρτη:
-
Πέμπτη:
-
Παρασκευή:
-
Σάββατο:
-
Κυριακή:
-

Πληροφορίες

Είσοδος:
?

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
25ης Μαρτίου 41-43
Τηλέφωνο:
2105760686
Κινητό:
6937025530
Email:
-
Ιστοσελίδα:

Φωτογραφίες

Επίσης στην ίδια περιοχή...

Παραμυθοπλάστης

Απασχόληση @ Περιστέρι

Άλσος Περιστερίου

Παιδική χαρά @ Περιστέρι