Απασχόληση @ Λάρισα

Περιγραφή

Το Gymboree Play & Music ενθαρρύνει (ευνοεί) την δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη των παιδιών ηλικίας 0-5 χρονών από το 1976. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 700 κέντρα σε 50 χώρες, καθιστώντας μας παγκόσμιους ηγέτες σε προγράμματα ανάπτυξης στην προσχολική ηλικία. Σχεδιασμένο από εξειδικευμένους επιστήμονες ώστε κάθε ηλικιακό επίπεδο να περιλαμβάνει διασκεδαστικές δραστηριότητες που βοηθούν την ανάπτυξη των γνωστικών, κοινωνικών και σωματικών δεξιοτήτων του παιδιού μέσα από το παιχνίδι. Τα προγράμματα μας είναι επίσης αναγνωρισμένα για την μοναδική προσέγγιση της συμμετοχής των γονέων που ενθαρρύνει την πραγματοποίηση κοινών δραστηριοτήτων και οδηγεί στην καλύτερη κατανόηση της ανάπτυξης των παιδιών τους.

Είμαστε οι ειδικοί στην ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Τα προγράμματα μας έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς της εταιρείας μας σε συνεργασία με τον εθνικό εξειδικευμένο οργανισμό ανάπτυξης του παιδιού ” Zero to Three” που εποπτεύει και πιστοποιεί την αξιοπιστία των μεθόδων και προγραμμάτων μας για τα παιδιά και τους γονείς.

Τα κέντρα μας είναι ασφαλή για παιχνίδι και μάθηση.

Σας εξασφαλίζουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά είναι ελεύθερα να κινηθούν, να παίξουν και να εξερευνήσουν με ασφάλεια. Ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεων μας (κατασκευές/παιχνίδια) είναι σχεδιασμένος από τον Jay Beckwith, τον διάσημο σχεδιαστή που σχεδιάζει παιδικές χαρές και που έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία. Ο Jay Beckwith έχει δημιουργήσει κάθε κατασκευή έχοντας λάβει υπόψη του τις ανάγκες των παιδιών, ώστε να μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα το περιβάλλον και τις κινήσεις του σώματος τους. Το περιβάλλον όπου τα παιδιά παίζουν είναι σχεδιασμένο ώστε να εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας πρότυπα και ασφάλεια που αναζητούν οι γονείς για τα παιδιά τους.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα:
-
Τρίτη:
-
Τετάρτη:
-
Πέμπτη:
-
Παρασκευή:
-
Σάββατο:
-
Κυριακή:
-

Πληροφορίες

Είσοδος:
?

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Αλ. Παπαναστασίου 62
Τηλέφωνο:
2410549999
Κινητό:
-
Email:
-
Ιστοσελίδα:

Φωτογραφίες

Επίσης στην ίδια περιοχή...