Απασχόληση @ Χαλάνδρι

Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun

Έναν χώρο που δημιουργήσαμε με αγάπη για να αγκαλιάσει όλους εσάς που αναζητάτε ότι πιο ποιοτικό για εσάς και το παιδί σας. Πρόκειται για ένα περιβάλλον ευχάριστο, φιλικό και οικείο που συνδυάζει τη διασκέδαση και το παιχνίδι με την καλλιτεχνική δημιουργία και την ανάπτυξη ικανοτήτων.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εργαστηρίων, μαθημάτων και δραστηριοτήτων, το παιδί απολαμβάνει τη χαρά του παιχνιδιού και της δημιουργίας και παράλληλα μαθαίνει, καλλιεργεί τα συναισθήματά του, κοινωνικοποιείται και αποκτά δεξιότητες που αυξάνουν την αντίληψή του για τον κόσμο γύρω του. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού μας που αποτελείται από παιδαγωγούς, ψυχολόγους, νηπιαγωγούς, καθηγητές εικαστικών, θεάτρου, μουσικής, πληροφορικής και σκακιού οι οποίοι με αγάπη και υπευθυνότητα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε παιδιού.

Ανεξάρτητα από τα μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερο παιχνίδι , πάντα με την επίβλεψη και την φροντίδα έμπειρων παιδαγωγών. Τα μικρότερα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν στο baby park, έναν χώρο προσεκτικά μελετημένο για να προσφέρει ασφάλεια. Σ’ αυτόν τον χώρο τα παιδάκια μπαίνουν πάντα χωρίς τα παπουτσάκια τους για να διατηρείται καθαρός.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα:
-
Τρίτη:
-
Τετάρτη:
-
Πέμπτη:
17:00 -
Παρασκευή:
17:00 - 21:00
Σάββατο:
11:00 - 15:00
Κυριακή:
11:00 - 15:00

Πληροφορίες

Είσοδος:
?

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Ολύμπου 25
Τηλέφωνο:
2106835494
Κινητό:
-
Email:
-
Ιστοσελίδα:

Φωτογραφίες

Επίσης στην ίδια περιοχή...

Παραμυθοχωριό

Απασχόληση @ Χαλάνδρι

Ρέμα Χαλανδρίου

Παιδική χαρά @ Χαλάνδρι