Χάρτινο καραβάκι

Απασχόληση @ Γλυφάδα

Περιγραφή

Το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης και μάθησης «Χάρτινο Καραβάκι» είναι ένας χώρος έκφρασης και επικοινωνίας για παιδιά, αλλά και για ενήλικες. Μέσω των τεχνών, όπως είναι το θέατρο, η μουσική, τα εικαστικά, μαθαίνουμε να αξιοποιούμε τον ελεύθερο χρόνο μας δημιουργικά και να αποκτούμε καινούργιες γνώσεις διασκεδάζοντας. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με όλες τις τέχνες, ανακαλύπτουν νέους τρόπους έκφρασης και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους, ενώ παράλληλα μαθαίνουν την αξία της ομάδας, αφού δρουν μέσα σε αυτήν. Οι ενήλικες από την άλλη γίνονται και αυτοί ξανά παιδιά! Γιατί κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως ηλικίας, έχει ανάγκη το παιχνίδι και τη δημιουργία.

Ειδικά στις μέρες μας που κυριαρχεί το άγχος και η απομόνωση, η τέχνη μπορεί να μας βοηθήσει να θυμηθούμε τι πραγματικά είναι σημαντικό στη ζωή μας, καθώς και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις εκφραστικές δυνατότητές μας. Γι’ αυτό στο εργαστήρι μας, μικροί και μεγάλοι, καλούνται όλοι να ζήσουν μαζί μας τη χαρά της δημιουργίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους παιδαγωγούς και καλλιτέχνες, που στόχο έχουν να ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών μέσα από την αρμονική συνύπαρξή τους και να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους μέσα από τις τέχνες και το παιχνίδι.

Το «Χάρτινο Καραβάκι» φτιάχτηκε, για να προσφέρει ψυχαγωγία σε ένα ευχάριστο, ζεστό και κυρίως ασφαλές περιβάλλον. Το πλήρωμά μας είναι έτοιμο να σαλπάρει… Σας περιμένουμε με χαρά να γίνετε συνταξιδιώτες μας!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα:
-
Τρίτη:
-
Τετάρτη:
-
Πέμπτη:
-
Παρασκευή:
-
Σάββατο:
-
Κυριακή:
-

Πληροφορίες

Είσοδος:
?

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Αρκαδίας 55Β
Τηλέφωνο:
2130320822
Κινητό:
6976265326
Email:
-
Ιστοσελίδα:

Φωτογραφίες

Επίσης στην ίδια περιοχή...

Αρχέλων

Θεματικό πάρκο @ Γλυφάδα

Kids Cooking Club

Απασχόληση @ Γλυφάδα