Απασχόληση @ Ηλιούπολη

Περιγραφή

Το θεατρικό παιχνίδι δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτυχθούν κινητικά, να γνωρίσουν βιωματικά το χώρο στον οποίο βρίσκονται και να τον χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν διαφορετικά είδη περιβάλλοντος και διαφορετικές καταστάσεις. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και την κατάλληλη καθοδήγηση από εμψυχωτές, μαθαίνουν να εμπιστεύονται την ομάδα και ανακαλύπτουν τις άπειρες δυνατότητες που έχει το σώμα τους. Αποκτούν επαφή με τα μουσικά όργανα, το ρυθμό και τη μελωδία.

Τα παιδιά, έχοντας αναπτύξει την εκφραστική τους ικανότητα μέσα από τη δραματοποίηση παραμυθιών, μύθων και διηγημάτων μπαίνουν σε διαφορετικούς ρόλους, εκφράζονται και δηλώνουν την άποψή τους πάνω σε κοινωνικά θέματα, έννοιες και αξίες που διέπουν τη ζωή μας, ενώ παράλληλα αποκτούν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν και να σέβονται τα δικά τους συναισθήματα, καθώς επίσης και τα συναισθήματα των ανθρώπων που τα περιβάλλουν.
Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Στο θεατρικό εργαστήρι μας το μάθημα της θεατρικής αγωγής – θεατρικού παιχνιδιού είναι γεμάτο από παιχνίδια ομαδικότητας, συναισθηματικής νοημοσύνης, πειραματισμού, έκφρασης, φαντασίας και επικοινωνίας.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα:
-
Τρίτη:
-
Τετάρτη:
-
Πέμπτη:
-
Παρασκευή:
-
Σάββατο:
-
Κυριακή:
-

Πληροφορίες

Είσοδος:
?

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Γαβριηλίδη & Ξενόπουλου 17
Τηλέφωνο:
2109954189
Κινητό:
6974664041
Email:
-
Ιστοσελίδα:

Φωτογραφίες

Επίσης στην ίδια περιοχή...

Εκάβης

Παιδική χαρά @ Ηλιούπολη

Carousel

Παιδότοπος @ Ηλιούπολη