Παραμυθοπλάστης

Απασχόληση @ Περιστέρι

Περιγραφή

Είναι το εργαστήρι έκφρασης που απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Από το Μάρτιο του 2004 που άνοιξε και η πόρτα του επίσημα, δραστηριοποιείται στο Περιστέρι παρέα με ιστορίες και παραμύθια, χρώματα, γέλια, μαγειρέματα, παιχνίδια, μαστορέματα, έργα τέχνης, πειραματισμούς, γνώσεις κι ένα σωρό ακόμη εκπλήξεις.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να παρέχει ερεθίσματα μέσα από την παράδοση και την τέχνη προκειμένου τα παιδιά να καλλιεργηθούν σαν ενεργητικοί ακροατές, να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα αλλά και τον γραπτό και προφορικό τους λόγο, να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν, να ψυχαγωγηθούν ξεκαρδιστικά μέσα από την ευρύτητα και ποικιλία παιχνιδιών ώστε να εκφραστούν ελεύθερα και αβίαστα.

Σαν εργαλεία χρησιμοποιούνται τα εξής αντικείμενα: αφήγηση, μουσειακή αγωγή, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, εικαστικά, μουσικοκινητική αγωγή, πηλός, σωματική έκφραση, φωτογραφία και μαγειρική.

Για να γίνουν όλα αυτά προσπαθήσαμε να διασφαλίσουμε κατά τα ανθρώπινα δυνατόν ένα περιβάλλον ασφαλείας τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες.

Όλοι οι συνεργάτες του ΠΑΡΑΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗ είναι παιδαγωγοί και ειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενό τους, με εμπειρία στη σχολική τάξη και σε ομάδες καλλιτεχνικών και παιδαγωγικών εξωσχολικών δραστηριοτήτων για παιδιά με διαρκή ενημέρωση πάνω στις παιδαγωγικές εξελίξεις.

Έτσι ο χώρος λειτουργεί με την έγκριση του ΕΛΟΤ για την ασφαλή παραμονή των παιδιών στο χώρο και έχει γίνει ιδιωτική ασφάλιση των παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων στην Εθνική Ασφαλιστική.

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα:
-
Τρίτη:
-
Τετάρτη:
-
Πέμπτη:
-
Παρασκευή:
-
Σάββατο:
-
Κυριακή:
-

Πληροφορίες

Είσοδος:
?

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Παναγή Τσαλδάρη 17
Τηλέφωνο:
2105774599
Κινητό:
-
Email:
-
Ιστοσελίδα:

Φωτογραφίες

Επίσης στην ίδια περιοχή...

Children's Playland II

Παιδότοπος @ Περιστέρι

Play & Action

Απασχόληση @ Περιστέρι