Σχετικά με εμάς

Από τότε που έγινα μαμά, εκτός από το άγχος του «τι θα φάει το παιδί», «μα γιατί δεν κοιμάται», «τι σπυράκι είναι αυτό που έβγαλε στην μύτη του», ήρθε και προστέθηκε το που θα πάμε σήμερα να παίξει, σε ποια παιδική χαρά, τι βρίσκεται γύρω μας που θα μπορούσαμε να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας, κτλ.

Πολλές φορές ξεκινήσαμε να πάμε σε μια παιδική χαρά που δεν βρήκαμε ποτέ γιατί οι πληροφορίες που είχαμε ήταν ελλιπείς ή ήταν κατεστραμμένη, πήγαμε σε παιδότοπο που ήταν κατώτερος των προσδοκιών μας γιατί δεν είχαμε ενημερωθεί σωστά, δεν ξέραμε που να πάμε για φαγητό ή καφέ και να περάσουν καλά τόσο τα παιδιά όσο και εμείς, διακοπές, εκδρομές και πολλά-πολλά ακόμη.

Με λίγα λόγια δεν γνωρίζαμε τι υπήρχε τριγύρω σε μια περιοχή που δεν γνωρίζαμε, που θα μπορούσαμε να πάμε σε μία οικογενειακή έξοδο ώστε να περάσουμε όλοι καλά.

Γεννήθηκε λοιπόν η ιδέα να απεικονιστούν σε ένα χάρτη όλες οι δραστηριότητες και οι kid and family friendly τοποθεσίες, ώστε έξυπνα, γρήγορα και αξιόπιστα να μπορεί ο γονιός να σχεδιάσει και να προγραμματίσει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη έξοδο.

Καλά να περάσετε λοιπόν στη βόλτα σας με τη βοήθεια του KidwalK.

 

Απρίλιος 2016

Χρύσα

Ιδρύτρια και διαχείριση περιεχομένου

Είμαι η Χρύσα και τα τελευταία 4 χρόνια εφαρμόζω τις γνώσεις που έμαθα στο Πολυτεχνείο, την εξειδίκευση στα GIS και την επαγγελματική μου εμπειρία ώστε να …..αλλάζω πάνες, να πηγαίνω στις παιδικές χαρές, να φτιάχνω lego, να πηγαίνω παιδικά θέατρα.

Τοπογράφος Μηχανικός μα πάνω απ’ όλα μαμά του Αντώνη και του Ηρακλή, δύο υπέροχων αγοριών με αστέρευτη ενέργεια και βέβαια απαιτήσεις.

Σάκης

Ανάπτυξη και διαχείριση ιστοσελίδας

Είμαι ο Σάκης, και είμαι Web Developer. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την πληροφορική, την τεχνολογία και τον προγραμματισμό. Οι ώρες που έχω περάσει μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή είναι αμέτρητες και συνεχώς αυξάνονται.

Η μεγάλη μου αγάπη είναι το internet, και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι κατασκευάζοντας ιστοσελίδες. Όταν άκουσα για το kidwalk το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον κι αποφάσισα να συνεισφέρω κι εγώ στην ομάδα του kidwalk, για να σας προσφέρουμε ένα λειτουργικό και χρηστικό εργαλείο.